Nå er Kosmorama på snapchat

Kosmoramapraktikantene R (1)

Hei!

Sanna, Tonje og Maren heter vi, og er så heldige å få være i praksis hos Kosmorama i tre uker denne våren. Nå er festivalen endelig i gang, og vi gleder oss til å få innblikk i spennende filmer, hilse på forventningsfulle publikummere og ikke minst til å dele hele opplevelsen med dere!

Under festivaluken vil en av våre oppgaver være å holde dere oppdatert via snapchat. Derfor har vi opprettet en egen Kosmorama-konto hvor dere kan følge festivalen gjennom våre øyne. Her vil vi ha noen faste innslag, samtidig som vi tar dere med på det som skjer der og da. Vi vil blant annet snakke med celebre gjester, holde konkurranser og komme med daglige anbefalinger fra staben. Vi holder dere oppdatert på hva som skjer både foran og bak kulissene.

I ukene før festivalstart har vi fått et lite innblikk i hvordan Kosmorama fungerer på innsiden. I stilige lokaler i Kjøpmannsgata har vi jobbet tett med de flinke folkene bak festivalen. Her har vi hjulpet til med arbeid innen markedsføring, informasjonsarbeid og litt diverse. Dette er en del av vår bacheloroppgave i medievitenskap ved NTNU.

P.S: Vi kjører en snapchat-konkurranse som er åpen for alle. Det eneste du trenger å gjøre er å følge oss på snapchat, og du er automatisk med i trekningen. Hver dag deler vi ut to billetter til valgfri kinoforestilling til en heldig person.

Vi gleder oss til å oppleve festivalen og til å dele våre øyeblikk med dere!

snapchat kosmorama

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s