Årets Ramaskrikprogram er klart!

Nå kan du snart fråtse i skrekkfilmer fra hele verden.
I tillegg til del to av Pål Øies Villmark-univers, byr Ramaskrik i år på trøndersk mockumentary og norgespremierer på rykende ferske kortfilmer av våre kjente og kjære filmregissører Reinert Kiil og Fredrik Hana.

Reinert Kiil vil akkurat få ferdig kortfilmen Draugr til årets Ramaskrik. Filmen er en oppfølger til Vardøger som ble vist under Kiils presentasjon på fjorårets festival. Om du ikke var der, så fortvil ikke, begge filmene blir vist! I tillegg vil Kiil komme med nye klipp fra hans kommende langfilm Huset, som dessverre ikke ble ferdig til årets Ramaskrik, men som vil ha premiere over nyttår.

Goodnight Mommy
Goodnight Mommy

Traileren til Goodnight Mommy har vært omtalt som tidenes skumleste trailer. På Oppdal kan du selvfølgelig se hele filmen. Andre festivalsnakkiser som er med er German Angst, med blant annet kult-regissøren Jörg Buttgereit bak rattet, Elijah Woods barneskole-skrekk-komedie Cooties og 80-talls-nostalgitrippen Turbo Kid. Visste du forresten at ryktene om sataniske vers på heavyrock-plater spilt baklengs er helt sant? Dette og mer får du lære om i filmen Deathgasm. I den israelske horrorfilmen Jeruzalem finner man Helvetes porter ved hjelp av Googlebriller og Fredrik Hanas grindhouse-aktige Sister Hell vises bare to uker etter verdenspremieren på Fantastic Fest i Austin.

Shut In
Shut In

Årets åpningsfilm er amerikanske Shut in om Anna som mister sin bror, og tre tyver ser sitt snitt til å robbe huset under begravelsen. Det de ikke vet er at hun plages med agorafobi (angst for åpne plasser), og har i 10 år ikke vært utenfor husets vegger. Hun sliter så mye at når de kriminelle bryter seg inn i huset hennes klarer hun ikke å flykte ut. En mørk, spennende og en tittel som vil bli stående som en av de bedre home invasion-filmene som er produsert de senere år.

Utover dette kan Norges skumleste filmfestival by på utevisning, den tradisjonelle skrekkfilmquizen, spennende gjester fra inn- og utland og mye, mye mer.

Se hele programmet på ramaskrik.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s