Uke 10 – det er vi!

Det er høst og grått i Trondheim – men ingen grunn til å fortvile! Kosmorama-gjengen er allerede godt i gang med å planlegge festivalen 2015! Merk av uke 10 som filmuka i kalenderen, for den har vi valgt som uka vår, og tidspunktet har vi tenkt å holde på i åra som kommer. 2. – 8.mars altså, den første offisielle våruka.Den gir løfter om lysere tider og utepils for de tøffeste, samtidig er den kjølig nok til at intet er bedre enn å oppsøke det lune kinomørket!

I salene kan du oppleve rykende fersk festivalfilm fra alle verdenshjørner, eller glede deg over en kinoklassiker vi har tatt fram for anledningen. Vi har mange ess oppi ermet som vi gleder oss til å vise fram, men vi holder kortene tett en liten stund til…en ting er å ha mange gode ideer for festivalen, men vi vil gjerne forsikre oss at når vi lover noe til Kosmorama-publikummet – så skal vi holde det!

Noen stikkord for 2015 er likevel: sterkt fokus på trøndersk film, spennende gjester, interessante samtaler om film og masse sosialt og moro. I tillegg styrker vi tilbudet til skoleelever gjennom Den Kulturelle Skolesekken og introduserer familievennlige priser på Kosmokids – programmet for barn i alle aldre, lørdag 7. og søndag 8.mars.

Kosmorama er film, fest og opplevelser – så sett en rød filmstrek i kalenderen for uke ti. Si nei til møter og reiser, ja til barnevakt, kvalitetstid m kjæresten og/eller venner, eller ta deg rett og slett fri fra jobben og reis jorda rundt med Kosmorama en ukes tid. Vi gleder oss stort,  og håper du blir med!

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s