Hva føler du nå? – Nye ansikter skal fronte Kosmorama!

Hva en film får deg til å føle, er det viktigste for hvordan filmopplevelsen din blir. Når du ser en skrekkfilm blir du kanskje redd, og når du ser en romantisk film kommer det kanskje en liten tåre i øyekroken.

Vi i Kosmorama er stolte over å presentere årets Kosmoramaprofil!

Kosmoramas nye ansikter
Kosmoramas nye ansikter

Tre følelser gjenskapt av illustratøren Kristian Hammerstad og plassert på plakaten av Klipp og lim, som til sammen skal representere filmopplevelsen Kosmorama håper å kunne gi deg gjennom årets festivalprogram. Kosmorama ønsker på en åpen, fokusert og utfordrende måte å begeistre publikum gjennom overraskende og gode filmopplevelser. Vi vil invitere til en filmfest for folket!

I løpet av årets festival vil du ha muligheten til å se mange filmer på få dager, og du vil oppleve nye ting og møte nye mennesker. Filmene du ser er med på å berike kunnskapen din, og følelsene du sitter igjen med når rulleteksten kommer, vil vi i Kosmorama gjerne høre om.

Plakatene våre vil dukke opp rundt i byen de nærmeste dagene, som en nedtelling til programslippet 20. mars og til festivalstart 15. april. Når du ser smiledamen, den grønne mannen og gråtedamen, ta et bilde, post det på sosiale medier og tag med #kosmo13 og din mening om årets profil.

Vi finnes både på Instagram (@kosmoramatif), Facebook og Twitter (@kosmoramafilm)

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s