Popup foreviget

Det luktet nypoppet popcorn på Teaterbaren, og fredagsfølelsen hadde fulgt ca. 40 filmglade og entusiastiske mennesker inn i varmen. I telysets brennende småflammer, var rommet blitt ganske så mye større i løpet av kort tid. I alle fall føltes det slik ut.

Det var vi Kosmoistene som hadde planlagt denne kvelden, og navnet hadde vi dvelt lenge ved. Til slutt kalte vi eventen Popup, og vi gledet oss stort til å nyte en bedre fredagskveld med folket som hadde funnet seg til rette på Teaterbaren.

Etter pratingen hadde latt seg rulle over flere snakkesalige mennesker, var konferansieren Ina klar for å fortelle om kveldens løp. Vår programdirektør Ola var først ute og presenterte noen filmer fra årets program, og spesielt noen fra sin egen serie lys og varme. Stafettpinnen gikk så videre til vår andre kurator Svein Inge med sin serie reality rules, og vi fikk også vist traileren til Daniel Radcliffes comeback etter Harry Potter-filmene: «The woman in black» fra Wilhelm sin Ramaskrikserie. En serie fylt med grøss og gru.

Flere filmomtaler, flere trailere, god stemning.

Kvelden fortsatte med P3’s fimpoliti-mann Torfinn Borkhus som hadde mye å snakke om rundt nazi-actionkomedien «Iron Sky». En film som viser oss the dark side of the moon, hvor flere nazister har søkt tilflukt etter 2. verdenskrig, og som nå er klare for å gjenoppbygge makten sin. Filmen skal vi vise under Kosmorama, og vi gleder oss stort til førpremiere onsdag 21. mars. Denne snakkis-filmen har du også muligheten til å se.

Kvelden rundet vi av med en aldri så liten filmquiz. Med godt humør og skrivende penner, vant til slutt et vinnerlag på fem stykker..

Vinnerne av kveldens filmquiz fikk med seg to festivalbilletter hver, i tillegg til en Kosmorama t-skjorte..

Takk for en herlig kveld! Vi gleder oss til å møte dere igjen under årets festival.

Tekst: Katharina Mila Hesby
Foto: Line Skjærvik

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s