En lek med lys og linjer

8 februar. Isen har lagt seg som et loddent teppe på bakken, heldigvis prøver solen å mykne den opp. Kosmoistene Line og Katharina er på vei til Fotofagskolen i Ilsvika. Med journalistblokken og kameraet i hver vår hånd, har vi i tankene å lage et innlegg backstage fra fotoshooten til Kosmoramas kommende plakat. Modellene venter allerede på innsiden av bygget, og representerer seg som Marlies Pedersen og Michael Anene. Begge er de modeller fra DP Models, et modellbyrå i Trondheim.

Kosmoist Katharina skriver fra dagen.

Det er reklamebyrået Tibe T som utformer årets plakat, og de har store tanker om gjennomføringen av den. Et stort crew er satt sammen til dagens shoot, og sammen skal de forme, dekorere, og sy sammen et bilde som skal egne seg godt til årets festivalprofil. Enda er mye hemmelighetsholdt, og hemmeligheten, vil bli bevart en stund til.. I dag skulle vi derimot få en smakebit av hva vi har i vente.

Harald og Ståle fra Tibe T.

I kulissene henger kjolene i ulike nyanser av blåtoner på hengere sine, så innbydende og ekslusive at øyet ikke vil gi slipp. Marlies har korkkrøller, og iført i den fotside kjolen ser hun nesten litt prinsesseaktig ut. Røde lepper, løsvipper og alt som skal til for å være den yndige medspilleren til mannen på settet. Michael er noe hvitt bekledd, og sammen gjør de et hvitt fotostudio mer iøyenefallende.

Kjolene til shooten i fine blåfarger.
Stylisten forbereder sminkebordet.
Marlies med korkkrøller, løsvipper og sminken på.

Det er en lek med lys og linjer, og sammen skaper de en magisk silhuett. Fotsid kjole som akkurat ikke treffer gulvet. Marlies står barbeint. Diagonale linjer, samspill, «all lights on them». Nå er det testshoots som gjelder, men snart starter det hele, og magien vil bli videreført til Kosmoramas nye plakatprofil. Resultatet er selvfølgelig helt hemmelig og vil bli avslørt senere.

Til da, vil øyeblikkene i studioet forbli i kameraets minnekort..

Kaffetørste er man alltid på jobb.
Backstage på fotoshooten.

Tekst: Katharina Mila Hesby
Foto: Line Skjærvik

Reklamer

2 kommentarer om “En lek med lys og linjer

  1. Tilbaketråkk: Bloggtoppen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s